Sărbători Fericite!!!

„Iisus a venit pe lume pentru a ne dărui viață, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele de trăire de pe pământ și de veșnicia din ceruri. Azi, în zi de sărbătoare, să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet.
Cristos a înviat! Un Paște fericit!”
Cu aleasa prețuire și respect,
Director,
Prof. Cira Constantin

Anunt important

ORDINUL nr. 4.018 din 15 martie 2024, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 251 din 25 martie 2024 – METODOLOGIE-CADRU din 15 martie 2024de înscriere a copiilor în unități de învățământ preuniversitar cu personalitate juridică cu grupe de nivel preșcolar și/sau antepreșcolar și în servicii de educație timpurie complementare Ordin_ME_nr_4018_din_15_03_2024_metodologia_anteproescolar

La Mulți Ani!

De 8 martie vă urez: o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!


Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă
însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu
bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Ambițioase, dinamice, cu plăcerea
muncii, emotive și eficace, faceți ca intervenția dumneavoastră să fie mai
intuitivă, mai psihologică, benefică….


Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos!
Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!

Cu aleasa prețuire și respect!
Director,
Prof. Constantin Cira

Anunț important

În spiritul bunei colaborări instituționale și pentru corecta informare a părinților și elevilor din instituția dumneavoastră de învățământ, vă adresăm rugămintea de a populariza informațiile de interes general din partea Biroului informare-recrutare al  Centrului militar judeţean Neamţ.

Anunt important!

Creșa Piatra Neamț organizeaza concurs pentru urmatoarele posturi vacante: -șofer -îngrijitor -infirmier -bucătar -asistent medical Pentru mai multe detalii click aici

MESAJ DE SARBATORI

Conducerea Creșei Piatra Neamț vă dorește tuturor: Crăciun fericit şi un An Nou 2024 de poveste!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă multă sănătate, fericire, bucurii, împliniri pe toate planurile, linişte, căldură şi armonie în suflet, lângă toți cei dragi sufletului dumneavoastră.

                          Cu aleasă prețuire și respect!                                               

Director,

Prof. Cira Constantin